Skip to content

Vill du bli av med din talångest och Bli en Trygg Talare och karismatisk presentatör?

Då ska du omedelbart anmäla dig till min kurs ”Bli en trygg talare – övertyga med kraft och karisma”

 • Efter kursen kommer du slippa vara toknervös och panikslagen inför presentationer. 

 • Du kommer inte längre att bli förbikörd av de som vågar ta plats. 

 • Du blir en trygg talare, lära dig ett övertygande kroppsspråk och förstå hur man lägger upp en intresseväckande och intressant presentation så att folk verkligen lyssnar. 

 • Du kommer uppfattas som kraftfull och karismatisk, bli respekterad för den du är och din kompetens och få betydligt större påverkan.

 • Dessutom kommer du att öka ditt självförtroende och din självkänsla.
När du kommer till kassan får du börja med att skapa ett konto. Vill du byta variant på kursen, kom tillbaka hit.

Den här kursen är för dig som i din egen takt vill ta steget till att bli en trygg presentatör som verkligen gör intryck och påverkar människor på djupet och som dessutom är intresserad av din personliga utveckling.

I många undersökningar som görs om människors största rädslor brukar att tala inför människor placera sig på topp 3.

Det kan vara alltifrån en lättare obehagskänsla till galopperande panikångest där du tror du ska dö! Jag var själv där i början. Kallsvettig och torr i munnen och livrädd för blackout. Visste inte hur jag skulle hålla en röd tråd eller hur jag skulle börja och avsluta. Livrädd för de där granskande, kritiska blickarna i publiken.

Men jag ville lära mig hur jag skulle bli en riktigt bra presentatör och se sådär trygg och skön ut på scen som de presentatörer jag beundrade var. Men jag gick ingen kurs och gjorde antagligen varenda misstag man kan göra som presentatör. Det tog ett antal år innan jag kände mig trygg på scenen och kände att jag verkligen kunde fängsla en publik.

Går du min kurs så slipper du göra alla mina misstag och får ta del av all min kunskap som det tagit många år att förvärva.

Lär du dig det här kommer det inte bara att göra dig tryggare och mer intressant när du presenterar utan även i alla andra kommunikationssituationer du befinner dig i.

Du kommer att göra ett mycket tryggare och säkrare intryck på alla som möter dig. I stället för att be om ursäkt så kommer du våga ta plats och lära dig övertyga vem som helst, oberoende av status och ställning.

När du köper kursen så får du tillgång till all min kunskap och alla mina retoriska hemligheter. Du får tillgång till allt kursmaterial under 5 månader så du kan när du vill gå in och repetera något avsnitt du tycker är extra viktigt.

Så visst vore det skönt att nästa gång du behöver hålla en presentation inte känna press, obehag eller ångest utan i stället känna dig laddad och förväntansfull. Att veta precis hur du ska gå tillväga för att skapa en intressant och engagerande presentation. Att våga vara dig själv och bli en av de där karismatiska presentatörerna du sett i olika sammanhang.

Jenni gick min kurs och berättar här hur hon utvecklades som presentatör och växte som människa

 • Så upplever du att du inte kan göra dina presentationer tillräckligt intressanta, att lyssnarna börjar snegla på mobilen och att du börjar tvivla på dig själv och ditt budskap under presentationen, då är den här kursen för dig.
 • Om du blir nervös och ofokuserad, kanske redan dagen innan presentationen, och det blir värre ju närmare den kommer då är den här kursen definitivt för dig.
 • Om du längtar efter att känna dig avslappnad men ändå fokuserad innan och under presentationen, om du vill uppleva att lyssnarna är fängslade och engagerade, att det lyser i deras ögon och att det skapas en härlig positiv energi när du presenterar, då behöver du omedelbart gå min kurs.

Tänk när du står framför publiken och känner dig helt säker på vad du ska säga och hur du ska säga det för att få maximal effekt.

 • Går du kursen så blir du en trygg talare med ett övertygande kroppsspråk. Du förstår hur man lägger upp en intresseväckande och intressant presentation så att folk verkligen lyssnar.
 • Du kommer uppfattas som kraftfull och karismatisk, bli respekterad för den du är och din kompetens och få betydligt större påverkan. Dessutom kommer du att öka ditt självförtroende och din självkänsla.
 • Om du inte investerar i kursen kan du ju naturligtvis fortsätta presentera som du gjort tidigare, kanske med en oändlig mängd powerpointbilder och utan att förstå hur du genuint väcker intresse och skapar engagemang. Att göra presentationen som ett ”nödvändigt ont” och mest önska att den var över. Fortsätta att påverkas av de kritiska blickarna och de besvärliga invändningarna.
 • Eller så tar du steget nu och bestämmer dig för att gå kursen och lära dig en enkel och tydlig metod som du kan använda i alla presentations-sammanhang, på projektmötet, på kickoffen, i Zoom-mötet, på bröllopet och till och med om du bestämmer dig för att göra en stand-up på Norra Brunn. Att för all framtid känna dig trygg med hur du skapar och levererar en presentation som verkligen engagerar lyssnarna.

Så vad ingår i kursen?​

Här är en sammanfattning av allt du får:

Så skapar du ett starkt fysiskt och mentalt tillstånd

 • Här får du lära dig metoder för att skapa inre lugn och utstråla pondus
 • Du får enkla övningar som transformerar dig till en trygg och säker talare
 • Du får en guidad avslappningsövning som kommer hjälpa dig att hitta fokus och närvaro och stärka ditt självförtroende när du behöver det som mest

Kroppsspråk och röst

 • Här får du lära dig hur du använder kroppen för att förstärka ditt budskap och inge trovärdighet
 • Du får förståelse för röstens alla möjligheter och får lära dig hur du låter intressant och fängslande

Budskapsstruktur

 • Här får du lära dig hur du disponerar ditt budskap och din tid
 • Du får tillgång till en tydlig och enkel modell för att snabbt strukturera alla typer av presentationer – Stenbergmodellen
 • Du lär dig hur du anpassar din presentation till olika målgrupper
 • Hur du direkt väcker och bibehåller intresset hos en publik
 • Hur du övertygar med förnuft, känsla och trovärdighet
 • Du lär dig också hur du avslutar distinkt och får lyssnarna att minnas dig och ditt budskap

Besvärliga situationer

 • Här lär du dig att hantera besvärliga människor och frågor
 • Du lär dig också att hantera olika störningsmoment

För att få omedelbar tillgång till kursen och Stenbergmodellen och starta din resa till att Bli en Trygg och Karismatisk Talare.

Om du köper nu får du dessutom tillgång till dessa bonusar:

3 st Zoom-möten

Du får tillgång till 3 Q&A-tillfällen live i Zoom. Där du kan komma och få feedback och hjälp med kursen i realtid.

Värde 4 500:-

Grupp på Facebook

Du får också tillgång till en grupp på Facebook där ni som går kursen kan diskutera, peppa och lära av varandra.

Värde 3 000:-

”Mina presentationer var helt ok, men jag gillade inte att hålla dem och det syntes på mig. Nu kan jag komma på mig att till och med längta efter nästa presentation. Jag har börjat involvera de som lyssnar och bjuder mycket mer på mig själv. Skulle nåt gå snett så kan jag hantera det och till och med skratta åt det. Det fanns inte på kartan innan. Jag har fått massor av positiv feedback på att jag har en helt annan energi i mina presentationer och att det nu är kul och intressant att lyssna på mig.”

Bengt

Emelie, en av mina kursdeltagare, gillade inte heller att presentera. Om möjligt, ännu mindre än Bengt.

Hon var mellanchef på ett stort företag, väldigt kunnig på sitt jobb och omtyckt av sina kollegor. Vid några tillfällen hade hon fått frågan om hon ville presentera sitt projekt vid lite större samlingar. Hon hade alltid hittat ursäkter och tackat nej. Hennes självförtroende var väldigt lågt när det kom till att presentera och hon blev kallsvettig bara av att tänka på att flera hundra ögon skulle vara fokuserade på henne.

Har du kanske också känt så någon gång?

Så fick hon frågan igen om hon ville berätta om sitt ledarskap på företagets stora kickoff.

Det skulle sitta 3000 personer i publiken!

Emelie gick min kurs då hon fick frågan. Normalt sett hade hon svarat nej, men nu tog hon mod till sig och svarade ja. Hon jobbade igenom sin presentation enligt Stenbergmodellen och fick lite personlig feedback och coaching från mig.

När det var dags för henne att gå upp på scenen, berättade hon att hon var väldigt nervös, men inte på det där ångestladdade sättet som hon brukade vara, utan mer som en laddning där hon gjorde sig redo.

Hon gjorde en fantastisk presentation, jag har fått se filmen. Personlig, engagerad och med ett tydligt budskap. De som lyssnade blev genuint berörda.

Efteråt så sa hon att det var en helt magisk känsla, hon hade aldrig känts sig så stark och uppfylld, det var som ”champagnebubblor i hela kroppen”.

Nu har Emelie en metod som hon alltid tillämpar som ger henne ett helt nytt och starkt självförtroende när hon presenterar. Hon har dessutom fått tjänsten som regionchef som hon aldrig vågade söka tidigare.

0 %
Mentalt fokus
0 %
Tydligt budskap
0 %
Personlig & engagerande

Innan jag fortsätter och svarar på några frågor så vill jag berätta varför jag skapade den här kursen.

Har du känt den där känslan av ångest, nästan gränsande till panik innan du ska göra en presentation?

Munnen ökentorr, hjärtat som slår dubbelslag, kallsvettiga händer? Hjärnan som slår på samtliga larmsystem?

Kanske trots att du fått lära dig hur du ska strukturera din presentation. Hur du ska lägga upp ditt manus och dina bilder. Trots att du vet det så kommer den där känslan, och ibland är det som att du inte riktigt är närvarande när du håller presentationen. Ibland kanske det till och med har känts som en blackout?

Det är som att gå på en diet, förlora massa kilon, och sen gå upp dem igen. Du har kanske gjort det någon gång? Du har haft en metod, men inte ett mindset för att bibehålla vikten på lång sikt. Så du går upp dina kilon igen och får börja om med en ny diet.

De flesta utbildningar är också så. Du får metoden men inte mindsetet för att skapa glädje och trygghet när du använder den. Du känner fortfarande det där obehaget inför presentationen även om du rent tekniskt förstår hur du ska göra.

Med Stenbergmodellen som även innefattar hur du förbereder dig mentalt och fysiskt så lär du dig inte bara metoder och teknik för hur du förbereder och genomför en intressant och engagerande presentation, utan du får också lära dig hur du kan må bra medan du gör det.

Vill du också bli en Trygg och karismatisk talare?

De vanligaste frågorna jag får

Jag var också tveksam i början men det har visat sig att kunskapen sätter sig ännu djupare för du har tid att reflektera över alla avsnitt.

En 2-dagarskurs live är intensiv och och bra men samtidigt är det mycket ny kunskap som ska processas under kort tid.

Nu har du tillgång till samma innehåll i 5 månader.

Jenni som nyligen har gått kursen har utvecklats enormt och har fått ett helt annat självförtroende och vågar nu marknadsföra sig själv och sitt företag med en helt ny pondus.

Nej, däremot behöver du förstå hur du ska använda din röst, din kropp, ditt språk och din struktur. Det får du lära dig i kursen och när du har övat och använder det blir det som ett självspelande piano.

En intressant kuriosa är att en av Sveriges mest hyllade talare som blivit Årets talare vid flera tillfällen beskrevs i början av sin karriär av hans, i och för sig rätt hårda coach, som ”fullständigt talanglös”. Han har själv berättat det och om du vill veta vem det är så får du skriva till mig och fråga. 

När du går med i kursen idag så får du omedelbart tillgång till kursportalen där allt kursmaterial finns.

Du får också tillgång till den exklusiva gruppen med andra som också går kursen och du kommer att få möjlighet att delta i gruppsamtal med mig en gång i månaden.

Varje modul är full av videos, övningsuppgifter och checklistor som är utformade för att ge dig resultat på så kort tid som möjligt.

Du har tillgång till kursen och Facebookgruppen i 5 månader så du kan jobba helt i din egen takt.

Ja, jag kommer att ha ett Zoom-möte med  frågor och svar en gång i månaden. Dessutom kommer jag att finnas i gruppen på Facebook och ibland sända live där.

Min rekommendation är att avsätta minst 4 timmar i veckan för att titta på modulerna samt att göra övningarna. De olika modulerna fokuserar på olika områden så du kommer snabbt se resultat i det som första modulen handlar om – ditt mentala tillstånd och hur du skapar lugn och närvaro.

För att få resultat snabbt är det viktigt att du gör övningarna och de är utformade så att du kan göra dem som en naturlig del av ditt dagliga liv.

Du kan naturligtvis göra kursen snabbt och effektivt om du har mycket tid tillgodo och vara klar med kursen efter ett par veckor.

De olika modulerna fokuserar på olika områden så du kommer snabbt se resultat av första modulen  – ditt mentala tillstånd och hur du skapar lugn och närvaro.

Så ge dig själv den här presenten – det kommer att påverka dig positivt och stärka dig på livets alla områden.

 • Du kommer slippa vara toknervös och panikslagen inför dina presentationer.
 • Du kommer inte längre att bli förbikörd av de som vågar ta plats.
 • Du blir en trygg talare, lära dig ett övertygande kroppsspråk och förstå hur man lägger upp en intresseväckande och intressant presentation så att folk verkligen lyssnar.
 • Du kommer uppfattas som kraftfull och karismatisk, bli respekterad för den du är och din kompetens, få betydligt större påverkan. Dessutom höja ditt självförtroende och självkänsla.

Jag ser verkligen fram emot att möta dig i kursen.

Bli en Trygg Talare

övertyga med kraft och karisma

2 995:-
7 moduler
55 lektioner
3 Zoom-möten
Grupp på Facebook
Enskild coaching

Bli en Trygg Talare

övertyga med kraft och karisma

11 995:-
7 moduler
55 lektioner
3 Zoom-möten
Grupp på Facebook
Enskild coaching