Skip to content

Om Urban Stenberg

- Urban brinner för att hjälpa människor att se sin storhet

Urban Stenberg

Kock, krögare, improvisatör, retoriker, ledarskapsguru, hypnotisör, coach, föreläsare, innovatör och serieentreprenör…

Urban Stenberg har skapat och drivit ett antal egna företag samt suttit i ledningen för miljardkoncerner. Sedan 15 år tillbaks tränar han människor i ledarskap, kommunikation och personlig utveckling.

Den röda tråden handlar om att upptäcka och förstå de mekanismer som styr det mänskliga psyket och som skapar våra liv.  Vad får oss att känna oss framgångsrika och lyckliga? Varför gör vi det vi vet vi inte borde, och varför gör vi inte det vi vet att vi borde? På vilket sätt står vi i vägen för vår egen och andras framgång och lycka? Hur hittar vi vår egen unika framgångsformel.

Urban brinner för att hjälpa människor att se sin storhet och agera för att skapa kraftfulla resultat i sina liv.

”Vi på Clarion Hotel och Nordic Choice Hotels har haft förmånen att få utvecklas med hjälp av Urban Stenberg sedan 2005. Urban är en stor grund till våra framgångar som lett till många fina priser som exempelvis “Årets Bästa Hotellkedja” enligt Grand Travel Award 8 år i rad.
ULRIKA ROSEN
DIRECTOR OF PASSION NORDIC CHOICE HOTELS
”Klarsynt och tydlig med en unik skärpa i sina uppdrag och i sitt sätt att vara. Han skapar resultat genom en genuin passion som påverkar och transformerar människor som möter Urban. Helt enkelt en unik kommunikatör som uppnår resultat.”
MAGNUS CAMPELO
VD LEXICON AFFÄRSUTBILDNING
”Han är en makalös mångbegåvning. Lika vass på att producera jätteevent med masskommunikation som att coacha våra högsta ledare. Han är grymt karismatisk på scen och är oerhört viktig i utvecklingen av våra ledare och vår kultur.”
KATALIN PALDEAK
COO NORDIC CHOICE HOTELS

Intresseanmälan

Jag är intressserad och vill veta mer